31 Ocak 2012 Salı

dökülen saçlar olsun be Seda'm :-)

Sağlık köşeme hoş geldiniz :-) sağlık köşesi gibi oldu ama ne yapabilirim?bir sürü sağlık sorunlarım çıkıyor :-(en başda şişmanlığım :-) bu arada kilomu dert eden bir tek ben varım :-) saçlarım dökülüyor yakında şiman ve kel kadın olucam :-( Ayhh Allah korusun valla çok çirkin olurum o zaman :-) bir de sağımda solumda kızarıklar çıktı..doktora giittim,roza olmuşum meğerse..korkulucak birşey değil,çok şükür..merhem verdi aklıma gelirse,canım isterse sürüyorum :-)bir de çok kuru olan vücudum için bir krem verdi ve ben bu kremi çok sevdim, gayet yumuşacık yapıyor..saçım içinde bakım losyonu verdi,yaklaşık 80 tl :-( onunla eşim ilgileniyor,sipariş vericekti bu gün eczaneye..filan filan..cumartesi kan testi yapılacak saç dökülmesinin nedeni ne ona bakılacak..inşallah Allah başka dertler vermez,çok önemli birşey çıkmaz..o kadar seviyorum ki kendimi,bir yerimde bir şey olsa,çok üzülüyorum,aslında eskiden daha çok üzülüyordum,şimdi alıştım mı ne..yaşlanıyorum artık bunlar normal diğ mi?neyse bakalım..herkese sağlıklı ömürler dilerim..

3 yorum:

  1. ayyy kıyamam senin saçlarınmı dökülüyor mevsim değişikliği hava değişimi vs bunlardandır kuzum ama inş kan sonuçu vs birşey çıkmaz losyonunuda kullanınça süper olur saçların uzun demi hala belki biraz kestirebilirsin cnm bide bendede 4-5 sene önnce olmuştu ben kınayla saçlarımı kızıl yapmıştım 1 sene kadar sonra hem çoğaldı hem çok ince olan saç tellerim kalınlaştı ama bende öyle oldu herkeste olçak diye birşey yok.....sanada sağlıklı ömürlerr

    YanıtlaSil
  2. Ablacım benimde saçlarım çok dökülüyordu, migrosta gezerken bioblasın şampuanları dikkatimi çekti. Denemekten zarar gelmez diye alayım dedim. Daha ilk yıkamada çok fark etti, saçlarım daha az döküldü. 2 haftadır düzenli kullanıyorum, normal denilebilcek kadar dökülüyor artık :) haftada 1de bakım yapıyorum yeni saç çıksın diye :) Büşra :)

    YanıtlaSil
  3. Tubacım canım doktorun yazdığu losyonu aldım AGA forte solusyon diye bişey bir haftada bitti..en az 3 ay kullanmak lazımmış :-(haftada 80 milyon..sanki para basıyoruz,bir tüp kullandım ve bıraktım :-))

    Büşracım ben çok sıcak suyla banyo yaparım,resmen buharlar çıkar benden :-) geçen bir arkadaşım sıcak suda saçlarını dökebilir dedi..bir de ona dikkat edeyim diyorum,senin söylediğin şampuanıda denerim canım,çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil