2 Temmuz 2012 Pazartesi

Bana nazar değdi..

Bana nazar değdi desem inanır mısınız?geçenlerde çok sevdiğim birisi bana zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun,aferin dedi..eve geldim üzerimi değiştireyim dedim,çıkarmak için elimi en sevdiğim yeşil küpelerime bir attım çat ortadan kırıldı..gecede dudağım 3 yerinden uçukladı :-)

4 yorum:

  1. kıyamam :((( bana da oluo öle ya elimi çarpıyorum bi yere ya ayağıma her yerim mosmor oluo.. evden çıkarken çok düşkün olmasam da felak ve nas okuyorum.. alışknlk oldu okumadan çıkmıyrm.. valla millet fesat arkdşm. Allah korusun.. dikkt et kendine :)

    YanıtlaSil
  2. Bana da nazar değdi ya, tatile gitim, oh ne güzel geziyorsunuz şudur budur dediler tatilde gözleirm mikrop kaptı şuanda kan çanağı gözlerle geziyorum :(

    YanıtlaSil
  3. Bilmediğim ve yanlış bildiğim ne kadar çok dua varmış benim Tutku'cum sorma :-(nası biliyorum ve çok seviyorum fakat felak suresini unutmuşum, tekrar öğrenmicem inşallah..insan oğlu değişik işte :-) içindekini söylese bir türlü söylemese bir türlü :-)

    YanıtlaSil
  4. Fatma'cım sanada çok geçmiş olsun,bazen iyi niyetlede söylense sözler,karşı taraf nazara gelebiliyor..en kısa zamanda geçer inşallah gözlerindeki sıkıntı :-)

    YanıtlaSil