23 Mart 2012 Cuma

Bebak acı badem sütü..

O kadar severim ki bu kremi sürmelere doyamam :-) elime,yüzüme,vücuduma,hatta hamileyken karnıma,lierac da kullandım ama bu kremi ve bebek yağlarınıda bolca sürdüm çatlamamak için,çok şükür çatlak filan da yok karnımda :-) makyaj temizlemek için özellikle rimelimi çıkarmak içinde kullanıyordum ama ne hikmetse şu an kullandığım rimeli çıkartmıyor :-( bilmem kullananınız var mı ? kesinlikle çok güzel bir krem..bir kaç akşamdır kocişkom her market alış verişinden sonra bir tanede bebak alıp geliyor.. hayırdır ne oluyor kocacığım 3 tane oldu dedim..ne bileyim işte seviyorsun diye alıyorum dedi :-) eskiden makyaj temizleme sütü yazmıyordu sanki,şimdi yazmışlar ama ben bildiğim gibi kullanıyorum genede :-)



4 yorum:

  1. Ya sorma bende aylar öncesinden bir arkadaşımın tavsiyesiyle bebak acıbadem kremi aldım.Daha yoğun tüpte el kremi şeklinde.Aldım kokusu çok acı ve ağır geldi kullanamadım attım dolaba. 1 aydır falan ellerim bir tuhaf oldu mevsimsel geçer diye bekledim hergün yarım kilo envai çeşit kremler kullandım, yok! banamısın demiyor. Tam artık dr.a gitmeye karar verdim o ara bir denedim tekrar acıbademi,inanamadım müthiş bir şey nasıl yumuşattı nasıl iyi geldi anlatamam... Ayrıca ayak topuklarını ve dirsekleride çok yumuşacık yapıyor. Şimdi bende herkese öneriyorum bunu. Ama sütünüde hemen deniycem.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Burcucum gerçekten seninde yazdığın gibi yumuşacık yapıyor teni.. benim yıllardır neredeyse 10 yıldır kullandığım üzerinde acı badem sütü yazan ama makyaj temizleme yazıyor artık..genede bilgiğim gibi sürüyorum,çok memnunum,çok seviyorum..fiyatıda çok uygun..

    YanıtlaSil
  3. Geçenlerede bim markete gelmişti bende aldım ama daha kullanmak kısmet olmadı.

    YanıtlaSil
  4. evet Abidecğim bimde vardı,eşimde oradan alıyor bir kullan çokk memnun kalırsın..

    YanıtlaSil