26 Mart 2012 Pazartesi

bu keresinde gerçekten başladım :-)

Gencer doğduğundan beri hiç diyet yapma gereği duymamıştım,gene çok yiyordum,çok zayıf değildim ama bu kadar kilo almamıştım..emzirirken gerçekten insan çok kilo veriyor..yaklaşık 3,5 aydır emzirmeyi kestim resmen şiştim..diyete başlıyorum iki güne bitiyor,başlıyorum Sencar zorla yemek istemediğim şeyleri yediriyor,hatırım için ye,bak canın ister,sen seversin diyor :-) severim ama onlarda beni seviyor ve kilo olarak kalıyor..neyse efenim başladım bakalım bir haftadır dikkat ediyorum,zaten çok hızla alıp verdiğim için iki kilom gitti bile..gayet mutluyum yeni halimle..yaz geliyor yüzerim geriside gider,çok incecik olasım yok ama bir 59-60 kilo olmayı koydum kafama..bekleyin arkadaşlar,gidiyorum,zayıflamış halimle geri döneceğim..dönüşüm muhteşem olacak :-)) höhöhöh

4 yorum:

  1. Kolay gelsin canım.Akşam 8 den sonra yemek yememeye çalış birde bol bol yürüdünmü gider kilolar :)

    YanıtlaSil
  2. Abide'ciğim çok iştahlı bi kızım yemek yemeyi çokkk seviyorum..:-)annem,eşim,kardeşim, ben yemek yerken yanımda artık kim varsa,aç olmasalar bile o kadar iştahlı yiyorsun ki bizim canımızda istedi derler..tokken bile söylüyorlar yani..artık nasıl yemek yiyorsam :-)ama dikkat ediyorum bir haftadır,hiç değilse yazın rahat olmak için kilo vermem şart..

    YanıtlaSil
  3. Emzirirken kilo verildiği konusunda ki tezin çok doğru arkadaşım, ben doğumdan sonra 54 kiloydum ki 57 kg ile hamile kalmıştım aldığım kiloyu doğumla birlikte -3 ile verdim. Sürekli 54-55 kilolarda seyrediyordum, ne zaman emzirmeyi bıraktım kilolar aldı başını gitti 65 kilolara çıktım ki hiççççççç olmamam gereken kilo, şimdi 59-60 arası gidip geliyorum diyet yaptıktan sonra, 5 kg fazlam kaldı şuan diyetteyim yine inş. 5 kg daha veririm benden mutlusu olmaz, hepimizeeeeee kolay gele:)))

    YanıtlaSil
  4. canım ben de kesinlikle daha zayıftım emzirirken..68 kilo ile diyete başladım 3 kilo vermişim,hızla devam ediyorum..bu gidişle 55 olurum :-) belki yani :-)hadi bütün diyettekilere kolay gele..

    YanıtlaSil