13 Mayıs 2012 Pazar

Dağ gibi, taş gibiyim, artık yepyeniyim :-)

Tuğba Ekinci nin şarkısından alıntı sözler bunlar..çok beğenirim o şarkıyı..hatta ben hatunun güzelliğini ve sesini de beğenirim..ben de yenilendim sayılır..istediğim kiloya yaklaştım..yaklaşık 2 ay oldu olmadı diyet yapıyorum,eridim,süzüldüm ve 5 kilo verdim..57-58 kg olmaya karar verdim o yüzden azıck daha kaldı :-)



Dün saçlarımı kestirmek için kuaföre gittim..biraz hareket istiyorum,biraz da ışıltı dedim..köylü gibi olmasın,saçımın bir iki ton açığı olsun istiyorum,yüzüme düşen saçlarımda olsun istiyorum dedim,çok kesmeyin ben uzun saç severim de dedim..bir yaptılar,tamm istediğim gibi oldu dedim..hakikatende tam istediğim gibi oldu..meğer ne iyi anlatmışım derdimi :-) işte son halimle huzurlarınızdayım , çok güzel kadınım ama diğmi :-)

6 yorum:

  1. uzun saçı seviyorum diyorsun ama omuzlara kadar kısalt saçlarını bence

    YanıtlaSil
  2. Diyete devam demek canım,tekrar kolay gelsin :) Yeni saçlarını çok beğendim rengi özellikle çok doğal durmuş tam yaz saçı olmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ben gerçekten seviyorum uzun saçı..pek düşünmüyorum kısaltmayı ama böyle dökülmeye devame derse mecburen kısacık kestiricem..saçıma parlaklık vermek ve dökülmesini önlemek için ne kullanabilirim ne önerirsiniz..kuaförde saçıma yağ sürdüler,minicik bir şişeden..o yağlar satılır mı nerede bulabilirim sizce?

    YanıtlaSil
  4. Devam Abide'ciğim devam..o kadar şişmişim ki ancak verebildim :-) ben de çok beğendim genrçekten çok doğal duruyor..seninde beğendiğine çok sevindim öperim çok..

    YanıtlaSil
  5. Çam terebentini sürmüşlerdir yüksek ihtimal ile ; faydasını göreceksin kesinlikle ama kısa saçı denemeni şiddetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil