18 Mayıs 2012 Cuma

Maklube pilavı..

Tövbe Yarabbim tövbe..manyakmı ararsın çokk..birisi Gencer'in blogunun şifresini değiştirmiş,açamadım az evvel,dangalaklar..bu gün hiç açmadım neti,kim bilir ne zaman yaptılar,sinirim bozuldu salak şeyler ne istiyorsunuz blogumdan..
Öff pöff çok yoruldum gene, bacaklarım ağrıyor..
Öğlene doğru Dilşan'a gittik dün davet etmişti sağolsun bizi..pilav yaptı bize,ilk kez yedim bu pilavı,nefisti çok güzel yapmış..üzerine bir de bademle cevizde kavrulup konuyormuş,onda yokmuş,o da koymamış..iyi yapmışsın yeteri kadar kalori aldık zaten dedim..yanında da bol marullu,salatalıklı,kuru naneli cacık..marullu cacığıda ilk kez yedim bayıldım..pilavda,cacıkta süper ötesiydi..maşallah elinin lezzeti çok güzel,pek marifetli,aynı bana çekmiş,nede olsa arkakaşız :-)cacığın fotoğrafını çekmemişim ama pilavı size gösterebilirim..Gencer yarım yarım olmak üzere,iki kez istedi toplam bir tabak yedi..güzel diyo yerkende..sonrasında da yediklerimizi eritmek için köye gittik,güya spor yapalım, azıcıkta çocukları hava aldıralım dedik..koca dut agacını yedik geldik :-(





6 yorum:

  1. Off, süper bir gün gerçirmişsiniz.
    Önce harika bir yemek, ardından da köye gidip dut yemek.
    Ya içinde köy lafı geçince bile ağzım sulanıyor benim :)
    Nerede yaşıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  2. Biz Manavgat'da yaşıyoruz Ceylin'in annesi..adın ne bu arada..blogun çok keyifli,çok hoşuma gitti..kızının fotoğraflarını pek göremedim ve seninde azıcık koyda bakalım :-) ziyaretin içinde çok teşekkür ederim..çok kibarsın,yorum bıraktığım bloggerler bana hemen dönünce gerçekten çok hoşuma gidiyor..çok düşüncelisin çokkk teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  3. Dalından dut yemek çok keyifli,küçükken çok yerdik :)Pilavın görünüşü gözüme çok hitap etmedi ama tadı güzel demek ki :)

    YanıtlaSil
  4. canım pilavı tencereden tabağa çevirmeye çalıştı ama dağıldı,çok haklısın görüntü biraz karışık ama tadı güzeldi..

    YanıtlaSil
  5. İsmim Fatma, ama 16 aydır Ceylin'in Annesi olarak anılıyorum:)
    Benden Geçen Hikayeler adlı bloguma baktın sanırım, o sonradan açtığım bir blog, ama benim esas alanım kızımın web sitesinde, seni oraya beklerim. 1,5 yıldır hamileliğimden beri yazdığım bir site bu.

    www.ceylinolmez.com

    YanıtlaSil
  6. Buldu buldum Ceyylin'in sitesini,hatta bir yorum da bıraktım,belki görmemiş olabilrsin..fotoğrafınızı çokk sevdim,ha bir de saç rengini :-) sana çokkk yakışmış..

    YanıtlaSil