15 Mayıs 2012 Salı

Yat turu istiyorum..

Güzel memleketimin sefasını,keyfini yabancılar sürüyor,hem de ne sürme..benim de acaip gezesim,tozasım var..yatla denize açılmak istiyorum,güneşlenmek,yemek yemek,bolca gülmek istiyorum,bangır bangır müzik eşliğinde bir de :-) biz sahilde güneşlenirken önümüzden gelip geçen tekneler oluyor,bizde Gencer'le bize el sallayanlara çok istekli bir şekilde el sallıyoruz,maksat turistler sevinsin :-) haftaya inşallah pazar günü bir aksilik olmazsa yatla turlayacağız..
Güzel memleketimde her yer para..Side'ye yazın giriş yok,e haklılarda tabii,insanlar geziyor o kadar kalabalık oluyor ki mümkün değil zaten arabaların içeriye girmesi..yaz sezonu boyunca 5-6 ay işde bilmem kaç euro park ücreti veriliyor..Manavgat'ın içinde bazı caddeler para ile,15 dakikayı geçerse gene para..şelaleye para,piknik alanına para,her yere her yere para..burada yaşamdakta zor..ya evden hiç çıkmayacaksın ya da katlanacaksın..evdede durmaya hiç niyetim yok vallahi,gezmeyi çok seviyorum..
haftaya pazar denize açılıcaz,cumarteside airshow Side var..geçen sene çok keyifliydi,bu yılda Gencer'in çok eğleneceğini,ilgiyle izleyeceğini düşünüyoruz..inşallah düşündüğümüz gibi olur,gene her zaman ki gibi bolca fotoğraf çekicem,ve sizlerle paylaşıcam..takipde kalın efenim :-)

3 yorum:

  1. Gerçekten her şey para bu memleketette.
    Benzin zaten dünyanın en pahalı benzini, kıyıp geziyorsunuz, gidilen he ryere giriş paralı.
    Biz iki hafta önce Assos'a gititk. Athene Tapınağına giricez para hem de 8 tl.
    Başka bir eyre giricez para. ertesi gün Mıhlı Şelalesine giricez, giriş ücretli. Ya şelale Allah'ın şelalesi değil mi nasıl paralı olur, yok özel mülk Allah Allah Var ya tam kavag etmelik, yani anlayabilyiorum tamma, şelalenin kıyısındaki tesisin işletmesini almışlar hemde kimbilir ne dolapar dönmüş ne ihalelelre girilmiştir ama orasının sahibi de ahmak diyemiyoruki işletmesi sadece benim. Yok, Şelale özel mülk diyor...

    YanıtlaSil
  2. çok haklısın aynen katılıyorum sana.. burada deniz kenarında yürüyecek doğru düzgün yer bile yok..Allahın nimeti deniz hep oetellerin yada restourantların..otellerin önünden yürüyüp kenarından kıyısından denizi görüyoruz,çok gıcık bir şey..çoğu insan oralarda yiyip içemediği oturamadığı için gitmememyi tercih ediyor..

    YanıtlaSil
  3. evet kemer, belek bütün deniz otellerin olmuş, nasıl gireceksin denize :( Günbirlik girişler için bile dünyanın parasını istiyorlarmış.
    Ama ben sizin yerinize oldum. sabahın 7sinde dikilirim bir otelin başına,açık büfe kavaltıdan snackıne, gece yarısına kadar yer içer parasını çıkarırsınız :)

    YanıtlaSil