15 Nisan 2012 Pazar

Mim..

  1-Bloğunda ödül aldığın kişiye teşekkür et onu link ile göster..
Hiç keyfim yok,yavrucuğum çok hasta,uykumda kaçtı,bari mim cevaplayayım kafam dağılsın :-(

Sevgili Münevver'ciğim beni mimlemiş çok sağolsun..aslında Abide'ciğimde bütün arkadaşlarına göndermiş bu mimi, ben de yapıcaktım, baktım adımı belirtip mimleyende olmuş,ee iyi olmuş yani :-)

2-Burçlara inanıyor musunuz ?Burcunuz nedir?
Ben aslan burcuyum, yükselenimi bilmiyorum..aslan burcunun genel özelliklerini okuduğum zaman, kesinlikle bütün özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum ama her gün gazetelerden bakıp okumam,aslında hiç okumam..genel özellikler yetiyor bana :-)

3-Hayattaki idealiniz,ulaşmak istediğiniz son nokta nedir?
Genç kız iken ideallerim farklıydı,tek idealim ZAYIFLAMAK dı ,şöyle bir zayıflasam bir giyinsem,çok güzel olsam filan diye düşünürdüm :-) bir de okul,iş güç..çocuğum olduktan sonra her düşüncem oğlumun sağlığı ,başarısı,mutluluğu oldu başkada bir şey istemiyorum..


4-Aşka inanır mısınız? Sizce aşk nedir?
Bence Allah aşkı tarifsiz ve sonsuz bir aşk..kadın erkek arasında ki aşk ise  gelip geçici, kısa süreli,heyecan yüklü bir duygu..eskiden ne kadar çok aşık olurdum  :-) ne salakmışım :-( sonra Sencar'ı bir gördüm,görür görmez çok sevdim, aşık oldum, benim olmalı dedim!sağolsun oldu :-) hala birbirimize ilk gün ki gibi aşkım diye seslensekte, aşık olduğumuzu pek zannetmiyorum :-) Sencar işten eve geldiğinde eskisi gibi, deli gibi heyecanlanmıyorum,sabırsızlıkla gelip bana yardımcı olmasını bekliyorum :-) Ömrümün sonuna kadar çokkkk seveceğim,hep seveceğim,sevgimin ölçüsünün mümkün olmadığı tek  varlıksa Gencer'im..

5-Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?
Eskiden çok hayal kurardım vaktim de vardı,kurduğum hayallerle çokkk mutlu olurdum..şimdi hayal mayal kurduğum yok..Tek isteğim sağlık gerisi boş..


6-Sizce gerçek arkadaşın özellikleri ne olmalı?
Arkadaşım beni dünyalar kadar sevsin,çok kıymet versin,aileme özellikle anneme bir saygısı yoksa benim gözümde bir hiçdir..hal hatır sormayı bilmiyorsa,bir güler yüz göstermekten,bir selam vermekten acizse,öğrenmemişse böyle şeyleri o benim arkadaşım değildir..


7-Hobileriniz var mıdır?Varsa nelerdir?
Müzik dinlemek,evde bağıra bağıra şarkı söylemek,Gencer'le sesini sonuna kadar açtığımız şarkılarda dans etmek :-)
-
Benim hakkımdaki düşüncelerini yazar mısın?
Güzel,kibar,hanım hanımcık bir kadın görüyorum fotoğraflarına baktıkça ve yazılarını okudukça Münevver'ciğim..yanılmıyorumdur umarım :-)

ben de bu mimi sevgili Sibel'e,Emoşi'ye vee Tuğba'cıma sonra, vakti olursa Evren'e, Tutku'ya ve Şerife'ye gönderiyorum..

4 yorum:

  1. Canım sende benim gibi sevgiye inananlardansın demek :) tek olmadığıma sevindim.Anne oğul birlikte söylediğiniz şarkılardan bir video bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Canım en kısa zamanda videoyu yükleyeceğim :-)

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok güzel cevapların son sorunun cevabı da ayrıca bir güzel :))öpüyorum seni ve kzuunu çok çok geçmiş olsun sedacım daha iyidir umarım gencer..

    YanıtlaSil
  4. Beğendiğine sevindim canım :-)yavrum çok şükür daha iyi,çok sağol..ben de szi çok öptüm..

    YanıtlaSil